Wij helpen ondernemers met arbeidsrecht, ondernemingsrecht, intellectueel eigendomsrecht en vastgoedrecht. Door een persoonlijke en (financieel) transparante aanpak onderscheiden wij ons van klassieke advocatuur.

Onze gespecialiseerde advocaten werken graag met elkaar samen om voor jou te zoeken naar de beste oplossing. Dat doen zij door het geven van (strategisch) advies, het aandragen van praktische en/of constructieve oplossing en via mediation, maar ook door te procederen. Wij snappen en herkennen de wensen en begrijpen de belangen van ondernemers, omdat wij dat zelf ook zijn.

The Legal Group wordt door cliënten dan ook gewaardeerd om de transparantie en de persoonlijke aanpak. We staan daarnaast bekend om onze creativiteit en niet geheel onbelangrijk het plezier in het werk en met elkaar.

New Legal

Ondernemers komen voortdurend juridische uitdagingen tegen wat tot hoge kosten en financiële problemen kan leiden als er niet snel en effectief gehandeld wordt. Daarom bedachten wij voor elke type ondernemer een passende oplossing. ‘New Legal’: juridische ontzorging tegen een vast bedrag per maand.

Nationaal & Internationaal.

TLG. werkt niet alleen op nationaal, maar ook op internationaal niveau. Voor expats, buitenlandse bedrijven die in Nederland zaken doen en voor Nederlandse bedrijven die in het buitenland actief zijn.

‘Work hard, play hard’.

Sport speelt een belangrijke rol binnen ons kantoor. Het is niet alleen plezierig om te doen, het scherpt ook de geest. En dat is belangrijk in ons vak.