Wij helpen ondernemers met arbeidsrecht, ondernemingsrecht, intellectueel eigendomsrecht en vastgoedrecht. Door een persoonlijke en (financieel) transparante aanpak onderscheiden wij ons van klassieke advocatuur.

Onze gespecialiseerde advocaten werken graag met elkaar samen om voor jou te zoeken naar de beste oplossing. Dat doen zij door het geven van (strategisch) advies, het aandragen van praktische en/of constructieve oplossing en via mediation, maar ook door te procederen. Wij snappen en herkennen de wensen en begrijpen de belangen van ondernemers, omdat wij dat zelf ook zijn.

The Legal Group wordt door cliënten dan ook gewaardeerd om de transparantie en de persoonlijke aanpak. We staan daarnaast bekend om onze creativiteit en niet geheel onbelangrijk het plezier in het werk en met elkaar.

ADVOCATUUR IS TOPSPORT.

Bij het leveren van onze diensten streven we ernaar om het beste uit onszelf naar boven te halen. We gaan altijd voor het maximale resultaat. Topsport speelt bij ons kantoor een belangrijke rol. We behartigen niet alleen de belangen van diverse internationale topsporters, maar willen ook een bijdrage leveren aan hun carrière na de topsport. Om die reden is The Legal Group supporter van De Sportmaatschappij.