Advocaat Medewerker Contractenrecht en/of Ondernemingsrecht

Amsterdam – Den Haag – rotterdam

Over ons
The Legal Group Advocaten is een modern advocatenkantoor met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Rotterdam. Onze focus is gericht op het bijstaan en begeleiden van ondernemers met internationale ambities. Wij geloven niet in de klassieke advocatuur, maar in juridische dienstverlening, waarbij de doelstellingen van cliënten zo efficiënt mogelijk worden gerealiseerd. Wij werken om die reden met een team van maximaal 4 advocaten per vestiging waarbij iedere advocaat zijn eigen specialiteit heeft.

Wij zoeken
Een advocaat medewerker ondernemingsrecht en/of contractenrecht, die relaties onderhoudt met onze cliënten van de vestigingen van The Legal Group Advocaten. Deze advocaat werkt graag in teamverband, wil motiveren en een bijdrage leveren aan het overall succes en het verder uitbouwen van ons kantoor. Wij  zoeken iemand die informeel en toegankelijk is en verantwoordelijkheid neemt. De advocaat moet gespecialiseerd zijn op het gebied van ondernemingsrecht en/of contractenrecht.

De kernkwaliteiten bij deze functie zijn

  • Minimaal 3 jaar werkervaring als advocaat;
  • Ervaring op het gebied van ondernemingsrecht en/of contractenrecht;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift; en
  • Ondernemend, gevoel voor humor, gericht op kwaliteit, teamplayer en communicatief vaardig.

Wij bieden

  • Een professionele en gespecialiseerde werkomgeving in Amsterdam, Den Haag en/of Rotterdam in een ambitieus en hecht team; en
  • Ruime mogelijkheden om je kwaliteiten als advocaat in samenwerking met ons uit te bouwen.

Reacties

Neem voor meer informatie contact op met:

Diederik Donk
donk@thelegalgroup.nl

Bekijk alle vacatures