Vacature: Office manager voor ons kantoor in Amsterdam

Heb jij een talent voor planning en organisatie én oog voor detail? 

Dan ben jij misschien wel de Office Manager die wij zoeken! Als Office Manager ondersteun je het managementteam en heb je de verantwoordelijkheid over dagelijkse bezigheden die helpen om ons kantoor te laten groeien. Het is belangrijk dat je je comfortabel voelt in een voortrekkersrol en dat je op gedetailleerd niveau ziet wat er nodig is om de interne organisatie in goede banen te leiden. Voor ons is het namelijk belangrijk dat iedereen zich thuis voelt, ambities kan waarmaken en zich binnen ons team gewaardeerd voelt. De functie van Office Manager speelt daar zeker een rol in om dat gevoel uit te dragen.

Takenpakket Office Manager:

– Het organiseren van de day-to-day business op kantoor
– Het ondersteunen van het managementteam bij de interne organisatie
– Het uitvoeren van nieuwe initiatieven op het gebied van marketing, PR en partnerships
– Het organiseren van evenementen voor cliënten op kantoor
– Het bijhouden van onze websites

Wat bieden wij?

– Een gezellig team en werklocatie in het centrum van Amsterdam
– Een rol met veel creativiteit en ruimte voor eigen inbreng
– Een werkweek van 3-5 dagen
– Een baan in de inspirerende wereld van recht
– Een marktconform salaris

Wie zijn wij?

The Legal Group Advocaten is een modern advocatenkantoor met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Rotterdam. Onze focus is gericht op het bijstaan en begeleiden van ondernemers met internationale ambities. Wij geloven niet in de klassieke advocatuur, maar in juridische dienstverlening, waarbij de doelstellingen van cliënten zo efficiënt mogelijk worden gerealiseerd. Wij werken om die reden met een team van maximaal 4 advocaten per vestiging waarbij iedere advocaat zijn eigen specialiteit heeft.

Reacties

Neem voor meer informatie contact op Lorraine Bianchi-Duterloo, of stuur direct een motivatiebrief en CV naar lorraine@thelegalgroup.nl

Bekijk alle vacatures