Vacature: Student Stagiair voor ons kantoor in Amsterdam

Ben jij (bijna) klaar met jouw rechtenstudie en wil je graag meer weten over de advocatuur? Kom dan bij The Legal Group Advocaten stage lopen.

Over ons

The Legal Group Advocaten is een modern advocatenkantoor met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Rotterdam. Onze focus is gericht op het bijstaan en begeleiden van ondernemers met internationale ambities. Wij geloven niet in de klassieke advocatuur, maar in juridische dienstverlening, waarbij de doelstellingen van cliënten zo efficiënt mogelijk worden gerealiseerd. Wij werken om die reden met een team van maximaal 4 advocaten per vestiging waarbij iedere advocaat zijn eigen specialiteit heeft.

Wij zoeken

Een student-stagiair met kennis op het gebied van één van onze rechtsgebieden. Je wordt betrokken bij dossiers, gaat mee naar zittingen, ondersteunt bij het opstellen van (proces)stukken en draagt bij aan het schrijven van onze blogs.

Reacties

Neem voor meer informatie contact op Lorraine Bianchi-Duterloo, of stuur direct een motivatiebrief, CV en cijferlijst naar lorraine@thelegalgroup.nl

Bekijk alle vacatures