Ook in spoedgevallen
jouw New Legal partner.
Spoednummer: 020 -379 23 21
TLG – Kantoor AMSTERDAM

TLG – Kantoor AMSTERDAM

De Lairessestraat 107
1071 NX Amsterdam

TLG – Kantoor Den Haag

TLG – Kantoor Den Haag

Badhuisweg 84
2587 CL Den Haag

TLG – Kantoor Rotterdam

TLG – Kantoor Rotterdam

Veerkade 1
3016 DE Rotterdam

Billie Lucky Group Of Companies

In het kort

Markt: New Legal
Expertise: Ondernemingsrecht

Case: Directe overnames en adviseursrol bij juridische vraagstukken

Voor Billie Group hebben wij verschillende New Legal diensten mogen aanbieden. Billie Lucky Group of Companies is een boetiek private equity firma, die sinds 2015 investeert in verschillende bedrijven met een achtergrond in voeding en drank, mode en vastgoed. The Legal Group heeft voor Asian Food Group en Holland Food Group diverse overnames begeleid (Lucullus, Thaimas, Bos & Gooiland, Siebengewald) en mocht een begeleidende en adviseursrol bekleden bij uiteenlopende juridische vraagstukken, waaronder in het bijzonder arbeidsrechtelijke zaken voor de 2 Brüder vennootschappen.

Juridische ondersteuning bij fusies en overnames

Het moment waarop je juridische dienstverlening nodig hebt is niet altijd te plannen. Om die reden hebben wij New Legal bedacht, wat juridische dienstverlening op maat inhoudt. Voor Billie Lucky Group Of Companies hebben wij verschillende New Legal diensten aangeboden, wat betekent dat wij een juridische sparringpartner zijn geweest op het moment dat zij het nodig hadden. New Legal combineert drie essentiële elementen in een nieuwe vorm van dienstverlening. Toegang tot hoogwaardige juridische expertise, heldere communicatie met directe lijnen én controle over de kosten. Aangeboden in verschillende abonnementsvormen zodat er voor elke ondernemer en elk segment een passende oplossing is.

De specialisten

Onze rol:

Juridische ondersteuning voor allerhande arbeidsrechtelijke kwesties, zoals ontslag, reorganisaties, overgang van ondernemingen, CAO- en OR problematiek

Het aanbieden van New Legal services – juridische dienstverlening op maat

Juridische ondersteuning bij fusies en overnames, zoals Hagelswag en Sin Wah Foods

Meer weten over
New Legal…

…of benieuwd waar we jou mee kunnen helpen?

Maak direct online een afspraak