Ook in spoedgevallen
jouw New Legal partner.
Spoednummer: 020 -379 23 21
TLG – Kantoor AMSTERDAM

TLG – Kantoor AMSTERDAM

De Lairessestraat 107
1071 NX Amsterdam

TLG – Kantoor Den Haag

TLG – Kantoor Den Haag

Badhuisweg 84
2587 CL Den Haag

TLG – Kantoor Rotterdam

TLG – Kantoor Rotterdam

Veerkade 1
3016 DE Rotterdam

In het kort

Markt: Ondernemingsrecht
Expertise:  Juridische ondersteuning bij exploitatie

Case: Vanaf de start van Orange Button mogen wij optreden als de juridische partner en denken wij mee in groeimogelijkheden. 

Orange Button is een BIM firestop ontwerp software waarmee brandwerende afdichtingen – met 1 druk op de knop – kunnen worden ingeladen in BIM. TLG. adviseert Orange Button bij het opstellen van contracten met partners en hoe juridische aspecten verbeterd kunnen worden in de organisatie.

Juridische begeleiding vanaf de start

Bij een vooruitstrevende en innovatieve organisatie hoort een juridische denkwijze die ingestoken is op groei. Vanaf het begin is TLG. de juridische partner voor Orange Button en wij denken mee hoe de snelle groei van de organisatie – die kenmerkend is voor Orange Button – op juridisch vlak sterk in elkaar steekt. Van contracten met derden, tot CAO’s en contracten met werknemers, tot advies over het laten groeien van een organisatie en wat voor documentatie hiervoor nodig is.

Naast de reguliere documentatie die gepaard gaat bij de start van een organisatie, zijn wij ook de juridische partner die informeert over wetswijzigingen die van invloed kunnen zijn op de organisatie. Wij staan altijd aan de zijlijn klaar en brengen advies uit, ook alvorens hier vraag naar is. Zo kunnen spreekwoordelijk gezien brandjes voorkomen worden, omdat wij oplossingen bieden voordat onze partner hiermee te maken krijgt.

De specialisten

Onze rol:

Adviseursrol in het afsluiten en opstellen van contracten met derden

Sparringpartner in het optimaliseren van juridische processen

Inhoudelijke partner voor alles omtrent wetswijzigingen en juridisch advies

Meer weten over
juridische oplossingen in tech…

…of benieuwd waar we jou mee kunnen helpen?

Maak direct online een afspraak