Ook in spoedgevallen
jouw New Legal partner.
Spoednummer: 06-51 94 11 54
TLG – Kantoor AMSTERDAM

TLG – Kantoor AMSTERDAM

De Lairessestraat 107
1071 NX Amsterdam

TLG – Kantoor Den Haag

TLG – Kantoor Den Haag

Badhuisweg 84
2587 CL Den Haag

TLG – Kantoor Rotterdam

TLG – Kantoor Rotterdam

Veerkade 1
3016 DE Rotterdam

Redak Service & Maintenance

In het kort

Markt: New Legal diensten
Expertise: Arbeidsrechtelijke zaken

Case: Een juridische partner bij arbeidsrechtelijke zaken en een adviseursrol in wetswijzigingen en ontslagzaken

Redak Service & Maintenance biedt oplossingen voor service en onderhoud van windturbines aan klanten over de hele wereld. Met meer dan 30 jaar ervaring in het onderhoud en reparaties van rotorbladen, is het bedrijf een leider in de windenergie-industrie. Redak biedt uitgebreide ervaring in bladenservice en levert serviceoplossingen voor onshore en offshore projecten. Ze zijn uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de industrie die vastbesloten is om haar stempel te blijven drukken voor een groenere en duurzamere wereld. TLG. mocht hiervoor New Legal diensten aanbieden, die varieerden van het opstellen van overeenkomsten bij participaties, tot advisering bij ontslagzaken.

Juridische ondersteuning bij arbeidsrecht

Het moment waarop je juridische dienstverlening nodig hebt is niet altijd te plannen. Om die reden hebben wij New Legal bedacht, wat juridische dienstverlening op maat inhoudt. Voor Redak Service & Maintenance hebben wij verschillende New Legal diensten aangeboden, wat betekent dat wij een juridische sparringpartner zijn geweest op het moment dat zij het nodig hadden. New Legal combineert drie essentiële elementen in een nieuwe vorm van dienstverlening. Toegang tot hoogwaardige juridische expertise, heldere communicatie met directe lijnen én controle over de kosten. Aangeboden in verschillende abonnementsvormen zodat er voor elke ondernemer en elk segment een passende oplossing is.

De specialisten

Onze rol:

Juridische ondersteuning voor allerhande arbeidsrechtelijke kwesties, zoals ontslag, reorganisaties, overgang van ondernemingen, CAO- en OR problematiek

Het aanbieden van New Legal services – juridische dienstverlening op maat

Juridische partner bij het adviseren over wetswijzigingen

Meer weten over
New Legal…

…of benieuwd waar we jou mee kunnen helpen?

Maak direct online een afspraak