Ook in spoedgevallen
jouw New Legal partner.
Spoednummer: 020 -379 23 21
TLG – Kantoor AMSTERDAM

TLG – Kantoor AMSTERDAM

De Lairessestraat 107
1071 NX Amsterdam

TLG – Kantoor Den Haag

TLG – Kantoor Den Haag

Badhuisweg 84
2587 CL Den Haag

TLG – Kantoor Rotterdam

TLG – Kantoor Rotterdam

Veerkade 1
3016 DE Rotterdam

Triangular Group

In het kort

Markt: Arbeidsrecht
Expertise: Arbeidsrechtelijke zaken

Case: We staan sinds jaar en dag Triangular Group bij met juridisch advies. Voornamelijk arbeidsrechtelijk, maar ook het uitschrijven van participatiemogelijkheden voor werknemers, het opstellen van overeenkomsten en fiscaal recht. 

Triangular Group is een opleidingsinstituut, onderzoeks- en adviesbureau met wortels in de Nederlandse inlichtingen- en veiligheidsdiensten. Door middel van jarenlange expertise en in-house inlichtingendeskundigen kunnen zij wereldwijd klanten ondersteunen bij de meest complexe risico- en informatievraagstukken. Sinds jaar en dag mogen wij de Triangular Group (o.a. Triangular Group Academy, Triangular Group Leadership Centre en Triangle Group Intelligence) bijstaan met juridische vraagstukken en in het bijzonder arbeidsrecht.

Juridische ondersteuning bij arbeidsrecht

Voor de Triangle Group zijn wij al sinds lange tijd de juridische partner voor arbeidsrechtelijk advies. Dit houdt in het opstellen en beoordelen van overeenkomsten, het bedenken en ook uitschrijven van participatiemogelijkheden voor werknemers en het uitwerken en/of opstellen van de overeenkomsten en de begeleiding (voor zover mogelijk) om het een en ander fiscaal vast te kunnen leggen.

De specialisten

Onze rol:

Juridische ondersteuning voor allerhande arbeidsrechtelijke kwesties, zoals ontslag, reorganisaties, overgang van ondernemingen, CAO- en OR problematiek

Het aanbieden van New Legal services – juridische dienstverlening op maat

Het uitschrijven en meedenken over participatiemogelijkheden voor werknemers

Meer weten over
arbeidsrecht…

…of benieuwd waar we jou mee kunnen helpen?

Maak direct online een afspraak