Ook in spoedgevallen
jouw New Legal partner.
Spoednummer: 06-51 94 11 54
TLG – Kantoor AMSTERDAM

TLG – Kantoor AMSTERDAM

De Lairessestraat 107
1071 NX Amsterdam

TLG – Kantoor Den Haag

TLG – Kantoor Den Haag

Badhuisweg 84
2587 CL Den Haag

TLG – Kantoor Rotterdam

TLG – Kantoor Rotterdam

Veerkade 1
3016 DE Rotterdam

Auteur: Helen Maatjes Gelezen: 194

Eerder dit jaar schreven we er al over: het is mogelijk om een subsidie aan te vragen voor het indienen van een merkaanvraag. Iets dat wij het afgelopen jaar al hebben mogen doen voor diverse ondernemingen. Vorig jaar is er zelfs een recordaantal aanvragen ingediend.

Het MKB-fonds dat de subsidie-aanvragen beoordeeld, is opgericht om bedrijven bewuster te maken van het belang om je merk te registreren en over IE in het algemeen. Zij melden dat 78% van de aanvragen vanuit nieuwe bedrijven komt, waaruit volgt dat zij het steeds belangrijker vinden om zich te registreren en de meerwaarde zien van merkregistratie. Een mooie groei in ondernemersbetrokkenheid en een toegenomen bewustzijn van IP-belangen.

Subsidie aanvragen weer mogelijk vanaf 22 januari

Wil je dit jaar ook graag subsidie aanvragen? Dat kan vanaf 22 januari. Zoals voorgaande jaren helpen wij onze cliënten daar graag bij. We helpen je hierbij door het proces van aanvraag mee en adviseren waarvoor je merkregistratie kunt en zou willen aanvragen. Neem contact op met ons New Legal team of mail direct naar helen@thelegalgroup.nl voor meer informatie.