Ook in spoedgevallen
jouw New Legal partner.
Spoednummer: 020 -379 23 21
TLG – Kantoor AMSTERDAM

TLG – Kantoor AMSTERDAM

De Lairessestraat 107
1071 NX Amsterdam

TLG – Kantoor Den Haag

TLG – Kantoor Den Haag

Badhuisweg 84
2587 CL Den Haag

TLG – Kantoor Rotterdam

TLG – Kantoor Rotterdam

Veerkade 1
3016 DE Rotterdam

Franky Amsterdam

In het kort

Markt: Intellectueel Eigendom
Expertise: Merken- en auteursrecht 

Case: Wij mogen Franky Amsterdam bijstaan in alle juridische zaken rondom intellectueel eigendom. 

Franky Amsterdam is een sieradenmerk met een authentieke stijl die verzilverbare populariteit heeft verkregen. Juist om die reden kan het interessant zijn voor andere merken om deze authentieke stijl te kopiëren. Wij zijn er trots op dat we de juridische zaken mogen regelen rondom merken- en intellectueel eigendomsrecht.

Een authenticiteit om te beschermen

Aan het roer van Franky Amsterdam staat Franka Vedder. Met twee bekende zussen in dezelfde branche (Vedder&Vedder) lijkt het als een onbegonnen zaak om dezelfde populariteit te ontvangen, maar niets blijkt minder waar. De twee merken zijn het voorbeeld dat de een de ander niet hoeft uit te sluiten en inmiddels geniet Franky Amsterdam van ongekende populariteit binnen de muren van onze hoofdstad en tot ver daarbuiten. Franky Amsterdam kenmerkt zich door de authentieke, chique stijl en ontwikkelt sieraden voor verschillende gelegenheden. Allemaal met dezelfde elegante uitstraling.

Een merk dat authentiek zo sterk staat en een bekend gezicht aan het roer is een makkelijk doelwit voor andere merken die daar de vruchten van willen plukken. Franky Amsterdam heeft het team van TLG. in de hand genomen om hen te adviseren en begeleiden in alle zaken rondom intellectueel eigendoms- en auteursrecht. Het intellectueel eigendomsrecht wordt gekenmerkt door complexiteit en hangt af van veel verschillende factoren.

De specialisten

Onze rol:

Juridisch advies omtrent auteursrechtelijke bescherming

Sparringpartner over juridische zaken omtrent merkrecht

Juridisch advies omtrent intellectueel eigendomsrecht

Meer weten over
merkenrecht…

…of benieuwd waar we jou mee kunnen helpen?

Maak direct online een afspraak