Ook in spoedgevallen
jouw New Legal partner.
Spoednummer: 020 -379 23 21
TLG – Kantoor AMSTERDAM

TLG – Kantoor AMSTERDAM

De Lairessestraat 107
1071 NX Amsterdam

TLG – Kantoor Den Haag

TLG – Kantoor Den Haag

Badhuisweg 84
2587 CL Den Haag

TLG – Kantoor Rotterdam

TLG – Kantoor Rotterdam

Veerkade 1
3016 DE Rotterdam

Concrete Valley

In het kort

Markt: Onderneming
Expertise: New Legal

Case: Advocaat & Sparringspartner

Concrete Valley is het moederbedrijf van drie innovatieve ondernemingen die op hoogwaardige wijze beton produceren. Het betreft Microbeton, Waco en MBX. Microbeton houdt zich bezig met de exploitatie van zeer lichte beton soorten, welke bijvoorbeeld geschikt zijn om balkons mee te maken. Waco produceert beton elementen voor de industrie die met name voor de infrastructuur worden gebruikt en MBX is gespecialiseerd in het realiseren van de meest vooruitstrevende betonoplossingen

Optimale
exploitatie

 

 

Een specialistisch team van ondernemingadvocaten heeft in 2012 een fusie gerealiseerd tussen Waco Lingen Beton B.V. en Microbeton B.V. Deze fusie is het begin geweest van het nu zo succesvolle Concrete Valley. Daarna hebben wij één van de aandeelhouders bijgestaan met het traject dat ertoe heeft geleid dat Concrete Valley als zelfstandig en onafhankelijk bedrijf haar ondernemingen optimaal kan exploiteren.

De specialisten

Onze rol:

Bij de fusie in 2012 hebben we onze cliënt begeleid bij het uit te voeren Due Dilligence onderzoek en het uitonderhandelen van de fusie overeenkomst.

Pro-actieve rol bij het verder optimaliseren van de bedrijfsvoering van de ondernemingen van Concrete Valley.

Optreden als sparringpartner om een constructieve bijdrage te kunnen leveren aan het verzelfstandigen van Concrete Valley.

Meer weten over
ondernemingsrecht?

…of benieuwd waar we jou mee kunnen helpen?

Maak direct online een afspraak