Ook in spoedgevallen
jouw New Legal partner.
Spoednummer: 020 -379 23 21
TLG – Kantoor AMSTERDAM

TLG – Kantoor AMSTERDAM

De Lairessestraat 107
1071 NX Amsterdam

TLG – Kantoor Den Haag

TLG – Kantoor Den Haag

Badhuisweg 84
2587 CL Den Haag

TLG – Kantoor Rotterdam

TLG – Kantoor Rotterdam

Veerkade 1
3016 DE Rotterdam

In het kort

Markt: Arbeidsrecht
Expertise: Contractvormingen 

Case: Wij begeleiden Validata bij het afsluiten van contracten met o.a. ontwikkelaars van software en screeningsdiensten. 

Validata is een internationaal screeningsbureau dat op een unieke en innovatieve wijze profielen scant, zodat ondernemers met de geschikte kandidaten aan de slag kunnen. TLG. adviseert Validata bij het afsluiten van contracten met verschillende partners.

Passend advies en waterdichte contracten

Validata maakt gebruik van unieke screening software om wereldwijd snel en veilig honderden screenings per dag te verwerken. De digitale integraties van Validata met wereldwijde dataleveranciers en toonaangevende HR- & ATS-systemen in combinatie met haar gebruiksvriendelijke ontwerp en geautomatiseerde processen levert Validata technologische voordelen op en kan zij de doorlooptijd van screenings significant verkorten, zodat ondernemers sneller met geschikte kandidaten aan de slag kunnen.

Om de bedrijfsprocessen van Validata vloeiend te laten verlopen zijn er waterdichte contracten nodig en duidelijke juridische afspraken. Wij adviseren en begeleiden Validata in het afsluiten van contracten van onder meer de ontwikkelaars van de software en de afnemers van hun screeningsdiensten.

Het meedenken en optimaliseren van bepaalde bedrijfsprocessen is daarnaast ook een belangrijk onderdeel van onze samenwerking. Wanneer wij zien dat een juridisch proces verbeterd kan worden om een vloeiendere manier van werken te bewerkstelligen, zullen wij dit advies altijd geven. Kortom, onze samenwerking gaat vaak verder dan wat er op papier afgestemd is, puur door het meedenken over wat er geoptimaliseerd kan worden door sterke juridische processen.

De specialisten

Onze rol:

Adviseursrol in het afsluiten en opstellen van contracten met derden
Sparringpartner in het optimaliseren van juridische processen
Inhoudelijke partner voor alles omtrent wetswijzigingen en juridisch advies

Meer weten over
contractenrecht…

…of benieuwd waar we jou mee kunnen helpen?

Maak direct online een afspraak