OVERNAME CONCRETE VALLEY

Concrete Valley is het moederbedrijf van drie innovatieve ondernemingen die op hoogwaardige wijze beton produceren. Het betreft Microbeton, Waco en MBX. Microbeton houdt zich bezig met de exploitatie van zeer lichte beton soorten, welke bijvoorbeeld geschikt zijn om balkons mee te maken. Waco produceert beton elementen voor de industrie die met name voor de infrastructuur worden gebruikt en MBX is gespecialiseerd in het realiseren van de meest vooruitstrevende betonoplossingen

.

OPtimale exploiTatie

De specialisten van Onderneming Advocaten hebben in 2012 een fusie gerealiseerd tussen Waco Lingen Beton B.V. en Microbeton B.V.  Deze fusie is het begin geweest van het nu zo succesvolle Concrete Valley. Daarna hebben wij één van de aandeelhouders bijgestaan met het traject dat ertoe heeft geleid dat Concrete Valley als zelfstandig en onafhankelijk bedrijf haar ondernemingen optimaal kan exploiteren.

ADVOCAAT  EN SPARRINGPARTNER

Uiteraard hebben we bij de fusie in 2012 onze cliënt begeleidt bij het uit te voeren Due Dilligence onderzoek en het uitonderhandelen van de fusie overeenkomst. In de daarop volgende jaren zijn wij een proactieve rol blijven spelen bij het verder optimaliseren van de bedrijfsvoering van de  ondernemingen van Concrete Valley. Wij hebben ons daarbij niet beperkt tot het geven van juridisch advies. We zijn er juist trots op dat wij ook als sparringpartner van onze cliënt een constructieve bijdrage hebben kunnen leveren aan het verzelfstandigen van Concrete Valley.

Lees meer over hoe New Legal jouw onderneming kan helpen of maak direct een afspraak.