Ook in spoedgevallen
jouw New Legal partner.
Spoednummer: 06-51 94 11 54
TLG – Kantoor AMSTERDAM

TLG – Kantoor AMSTERDAM

De Lairessestraat 107
1071 NX Amsterdam

TLG – Kantoor Den Haag

TLG – Kantoor Den Haag

Badhuisweg 84
2587 CL Den Haag

TLG – Kantoor Rotterdam

TLG – Kantoor Rotterdam

Veerkade 1
3016 DE Rotterdam

Rudi Holzhauer

Intellectueel eigendomsrecht

Rudi Holzhauer werkt sinds 1981 in het intellectueel eigendomsrecht, zowel als wetenschapper als in de praktijk. Hij was ruim 30 jaar verbonden aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, gaf daar onderwijs aan verschillende faculteiten (recht, economie, bedrijfskunde) en schreef een aantal boeken over IE en reclamerecht. Van idee naar IE is in 2019 in de 5e druk verschenen. Meer informatie hierover vind je op www.ie-onderwijs.nl.

Als rechter-plaatsvervanger was Rudi zo’n 10 jaar actief in de zgn. octrooikamer van de Haagse rechtbank. In de periode 2005-2009 heeft hij als hoofddocent de BBMM-opleiding voor merken- en modellengemachtigden vorm en inhoud gegeven. Voor de KvK gaf hij daarnaast cursussen handelsnaamrecht. In de postdoctorale opleiding Brandmanagement verzorgde hij vele jaren het vak Inleiding IE.

 

 

 

 

Geregistreerde rechtsgebieden

Rudi is sinds 2019 verbonden aan TLG als Of Counsel om het praktijkgebied IE te ondersteunen en verder uit te bouwen. Hij geeft o.a. cursussen op het gebied van het intellectueel eigendomsrecht en ondersteunt de IE-advocaten van TLG.