Ook in spoedgevallen
jouw New Legal partner.
Spoednummer: 020 -379 23 21
TLG – Kantoor AMSTERDAM

TLG – Kantoor AMSTERDAM

De Lairessestraat 107
1071 NX Amsterdam

TLG – Kantoor Den Haag

TLG – Kantoor Den Haag

Badhuisweg 84
2587 CL Den Haag

TLG – Kantoor Rotterdam

TLG – Kantoor Rotterdam

Veerkade 1
3016 DE Rotterdam

Thierry Brinkman

Intellectueel Eigendomsrecht | Ondernemingsrecht | Tech, Entertainment en Sport

Thierry Brinkman is naast zijn sportcarrière als professioneel hockeyspeler bij HC Bloemendaal werkzaam bij TLG. als juridisch medewerker. Zijn kennis en passie voor topsport combineert hij sinds 2023 met de juridische kant van de sportwereld. Wij mochten Thierry al eerder verwelkomen als stagiaire en zijn ontzettend blij met de mooie aanvulling op ons team.

Tijdens zijn studies Rechtsgeleerdheid en zijn masterstudie Ondernemingsrecht heeft Thierry op topniveau gehockeyd. Een combinatie die toewijding, discipline en flexibiliteit vereist, kwaliteiten die wij binnen TLG. ten zeerste verwelkomen. Naast zijn werkzaamheden voor TLG. focust Thierry zich op de voorbereiding van de Olympische Spelen in 2024.

Meest impactvolle case?
Het is geen directe zaak, maar wat ik erg leuk vind is dat mijn werkzaamheden bij The Legal Group en mijn positie bij het Nederlands Hockey Elftal elkaar kruisen. Omdat TLG. de portretrechten van de Nederlandse hockey-internationals beheert en bewaakt, komen Diederik, Pien en/of Lorraine af en toe langs bij het Nederlands Hockey Elftal om een toelichting te geven rondom de portretrechten en de Stichting Beheer Imagerechten (SBI). Niet alleen ontzettend interessant, maar het is ook heel handig dat ik waar nodig wat extra input kan geven aan mijn eigen teamgenoten van Oranje.

Geregistreerde rechtsgebieden

Thierry heeft in 2021 zijn Bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Utrecht behaald, gevolgd door een masterstudie Ondernemingsrecht aan de Universiteit Leiden. Deze heeft Thierry in 2022 met succes afgerond.